Nobel Schoenen // Over Ons

Over Ons 

Welkom bij Nobel!

Nobel Schoenen is een familiebedrijf dat sinds 1993 in Delft is gevestigd. Wat begon met een schoenmakerij van 11 vierkante meter op de Paradijspoort 1 is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige speler in de schoenenbranche.


Op de Molslaan 4 tm 10 zijn sinds 1 December 2013 meer dan 200 soorten Heren schoenen en zo’n Zelfde hoeveelheid aan damesschoenen onder gebracht.De schoenmakerij op nr. 4 is aaneengeschakeld in het pand en dus tijdens alle winkel openingstijden beschikbaar.

In 2010 kwam ook het eigen schoenmerk Nobel’s Choice op de markt welk inmiddels met groot succes in het land word verkocht.


Daarnaast importeert Nobel de Loake Goodyear schoenen rechtstreeks uit de fabriek in England en is voorraadhouder van een groot aantal klasse merken. Wie in de winkels komt bij de familie Nobel ervaart de passie en expertise waarmee zij en het team van vaste medewerkers met klanten en schoenen omgaan. Het is ook vanuit deze passie dat wij van mening zijn dat niet iedere schoen aankoop via een online winkel kan geschieden. Door u in onze online winkel zoveel mogelijk informatie te verschaffen trachten wij u zoveel als mogelijk naar de juiste aankoop te helpen. Buiten de informatie die u over de producten vind bent u natuurlijk altijd welkom om bij vragen of twijfel even te bellen. Ook na uw aankoop en als vragen of klachten buiten de algemene leveringsvoorwaarden vallen raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Zo zuinig als op onze schoenen zo zuinig zijn we op u als klant. 

Vriendelijke groet, 

René en Mariska Nobel

 
 
Bedankt voor uw bezoek aan onze nieuwe Webshop !